Försäljningsansvarig

Vi söker en försäljningsansvarig med ett brinnande intresse för försäljning och kundrelationer. Vi söker dig som är en utåtriktad och driven person med naturlig känsla för service och affärsmannaskap. Din inställning är att allt är möjligt, du gillar utmaningar och drivs av att uppnå och överträffa uppsatta mål.  

Du blir ansvarig för försäljningen av Jokkmokkskorv produkter i Norrbotten och delar av Västerbotten. Med ditt professionella och positiva bemötande ansvarar du för att skapa och upprätthålla goda och långsiktiga kundrelationer.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Försäljning och utveckling av Jokkmokkskorvs produkter till våra kunder
 • Ansvar för företagets kund- & orderservice genom samtal och ärenden från såväl befintliga som nya kunder
 • Ansvar gällande utvecklingen av sortiment, placering, yta och kampanjer samt andra säljfrämjande butiksaktiviteter
 • Ansvar gällande kund och relationsfrämjande aktiviteter inklusive deltagande i mässor
 • Delaktig för ett kvalitativt samarbete med marknad, produktion, planering, transport och övriga administrativa funktioner
 • Administrativa arbetsuppgifter inom företaget
 • Säkerställa ett aktivt och hållbart arbete med fokus på kvalitet, miljö och hälsa

För att lyckas i rollen som försäljningsansvarig bör du vara en social och driven person som brinner för försäljning. Du är envis, jobbar mot tydliga mål och hanterar olika situationer med en positiv inställning. Du har en god förståelse för prissättning och marginaler, är engagerad och serviceinriktad, du är alltid redo att ge kunden det där lilla extra. Du har lätt för att ta egna initiativ och är genuint intresserad av försäljning och drivs av mål och resultat. Vi ser också att du har gymnasieutbildning i grunden och behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Det här förväntar vi oss av dig

 • Erfarenhet av försäljning till dagligvaruhandeln och/eller restaurangbranschen
 • Kunna arbeta självständigt och kreativt
 • Mycket god social kompetens och pedagogisk förmåga
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • God datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet

Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med snabbrörliga konsumentprodukter (FMCG) som säljare eller arbete i livsmedelsbutik.

Du rapporterar till koncernens försäljningschef och har ett nära samarbete med övriga avdelningar och företag inom koncernen.

Vad du kan förvänta dig av oss

Jokkmokkskorv, som en del av koncernen Nyhléns Hugosons, erbjuder ett roligt, självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar i ett norrländskt entreprenörsdrivet livsmedelsföretag i tillväxt samt en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär.

Som ny försäljningsansvarig på Jokkmokkskorv får du en gedigen introduktion och utbildning där vi går igenom relevanta system och processer, allt för att du ska känna dig trygg och lyckas i rollen.

Låter det här spännande? Välkommen med din ansökan!
Din ansökan gör du senast den 29 augusti 2021 här. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Johan Sjöblom, Försäljningschef, 0920-775 06
Annika Gåhlin Jones, Personalchef, 0920-775 04